Алегри: Няма нужда от приказки, трябват ни победи

Ювентус ще гостува на Специя в междинния кръг в Серия “А” в задължителното търсене на първа победа. "Няма нужда от приказки, трябват ни победи", категоричен бе треньорът на "бианконерите" Масимилиано Алегри. "От 60 години насам Ювентус не е имал 2 точки в първите 4 мача", съжалява той. "Мората е възстановен. Утре като титуляри сигурно ще започнат Киеза и Де Лихт, докато Артур и Кайо Жорже трябва да се върнат след паузата", каза още треньорът.

"Ще има промени срещу Специя, тъй като играем на всеки 3 дни. Киелини е единственият отсъстващ, тъй като вчера имаше лека треска. Днес е по-добре, но предпочитам да си остане вкъщи", разкри Макс Алегри.

Ругаещ Алегри бесен на играчите си след мача с Милан (видео)
Ругаещ Алегри бесен на играчите си след мача с Милан (видео)

"Този Ювентус е различен от онзи, който водех преди, но няма смисъл да говорим за миналото", смята той. "Гледах отново мача с Милан. Между 45-ата и 55-ата минута сбъркахме 8 топки, без да бъдем притеснени. Трябва да има по-добра организация в отбора ни. Преди да ни изравнят, имахме възможности за втори гол. Но във футбола е така - рискуваш дори да загубиш", смята треньорът.

"Рабио трябва да е по-точен пред гола, трябва да е по-лош в наказателното поле. Футболист с неговите качества не може да не вкарва подобни положения. Адаптацията на Локатели върви добре. Трябва да намери физически и психически баланс, за да е постоянен. Целта ми е футболистите да стават по-добри. Говоря с всички, помагат и експерти. Искаме всички да постигнем нещо голямо", продължи италианецът.

Карлето: Ювентус ще се бори за титлата още този сезон
Карлето: Ювентус ще се бори за титлата още този сезон

"Няма никакъв смисъл сега да говоря за дългосрочни цели. Трябва да се концентрираме върху утрешния мач, защото като погледнем класирането, ние сме отборът, който се бори за спасение", завърши Алегри.

Още от Футбол свят

Виж всички