Лесно ли се разплаква Теодор Салпаров?

Лесно ли се разплаква Теодор Салпаров?

Днес в "Търси се..."  по bTV е на полето на големия волейбол, защото гостува един истински шампион в този спорт, една от големите звезди в българския волейбол - Теодор Салпаров. 

Въпреки че като малък мечтае да стане футболист, волейболът генетично се превръща в негова съдба, защото майка му е бивша волейболистка. На 14 години от родния си град Габрово идва в София, за да се впусне в големия спорт. Пред футбола избира волейбола, а с годините идват и големите успехи. Става част от националния ни отбор и стига до титлата "Най-успешното либеро" в Шампионската лига. Кариерата му минава през няколко ключови отбора, където той продължава да доказва себе си. През 2017 година се завръща в България и застава начело на бургаския Нефтохимик. Отскоро е в отбора на волейболния ни шампион Хебър (Пазарджик). 

Една от най-големите му победи е на терена на любовта, където среща красивата и талантлива актриса Ралица Паскалева. Двамата създават прекрасно семейство и се радват на тригодишния си син Макси. От предишния си брак той има и порасналия вече Георги, който смело върви по волейболните пътеки на своя баща.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти