Гуардиола: Чувствам се виновен пред феновете ни

Мениджърът на Манчестър Сити призна, че се чувства виновен пред феновете на тима след слабото представяне при равенството 0:0 срещу Саутхамптън. Той обаче за пореден път отказа да се извини за думите си след мача с РБ Лайпциг.

"Винаги, когато изиграем слаб мач, се чувствам зле заради феновете ни. Те идват, за да видят шоу, но когато това не се случи, се чувствам донякъде виновен, защото не сме се представили според очакванията", заяви Гуардиола.

"Продължавам да твърдя, че не съм казал нищо лошо след мача с Лайпциг. Това бе невероятно труден двубой и имахме нужда от подкрепата на феновете. Никога не съм се оплаквал колко души има на стадиона, подобно нещо въобще не ми е минавало през ума. Не знам защо хората продължават да ми задават този въпрос. Аз съм благодарен, дори и да ни гледат само 85 или 100 човека", каза още испанецът.

И отново се върна на темата за представянето на неговия отбор: "Не се справихме добре при изграждането на играта. Губехме елементарни топки, защото не играехме умно и на моменти действахме несериозно. Затова трябва да поздравя Саутхамптън и да продължим напред", завърши специалистът.

Още от Футбол свят

Виж всички