Гасперини отговори на Папу Гомес

Гасперини отговори на Папу Гомес

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини отговори на обвиненията, отправени към него от страна на бившия играч на тима от Бергамо Алехандро Гомес. Според 33-годишния Папу Гомес Гасперини се е опитал да го атакува физически в съблекалнята на почивката на мача на Аталанта с Мидтиланд в Шампионската лига. Гомес бе продаден от Севиля на Аталанта за символичните 5 милиона евро през януари тази година след конфликта си с Гасперини.

Гасперини се опита да ме нападне физически, шокира Папу Гомес
Гасперини се опита да ме нападне физически, шокира Папу Гомес

Наставникът на Аталанта обаче има по-различна гледна точка по темата. Според 63-годишния специалист Папу Гомес си е тръгнал от Аталанта, тъй като е показал липса на уважение към собствениците на италианския клуб.

Папу Гомес и Джан Пиеро Гасперини

“Поведението на Гомес на и извън терена стана неприемливо за треньора и съотборниците му. Физическата атака, за която той говори, дойде от него, а не от мен. Но истинската причина, поради която той си тръгна от Бергамо е, че показа сериозно неуважение към собствениците на клуба. Надявам се занапред да се говори за футболните изяви на Гомес”, обясни своята гледна точка пред “Гадзета дело Спорт” Гасперини.

Още от Футбол свят

Виж всички