Роналдо си има проблеми заради незаконна пристройка

Роналдо си има проблеми заради незаконна пристройка

Най-популярната спортна личност на Португалия Кристиано Роналдо си има проблеми с градската управа на Лисабон, разкрива “Ти Ви ай 24”. Оказва се, че футболистът разполага с незаконно построена беседка към апартамента си на последния етаж на луксозна сграда в центъра на столицата. На играча на Ювентус е даден срок от 15 дни да разруши постройката. Другият вариант е той да подаде необходимите документи за узаконяването й. 

Архитектът на сградата Хосе Матеус е разочарован от решението на Роналдо да изгради въпросното нещо, защото според него това разваля стила на района. 

“Аз и брат ми създадохме студио, което участваше в дизайна на сградата - обясни Матеус. - Бяхме се отдали на ежедневна работа, за да постигнем тази красота. И после да видя как нашата работа беше осквернена от това нещо - при това без да се взима под внимание мнението на съседите и без никакъв проект… Няма как да гледам безучастно. Възхищавах се много Кристиано като спортист, но всичко това уважение вече го няма.”

Иначе наред с имотите, в които футболистът и многочленното му семейство живеят, той инвестира и в други сгради. Той притежава седеметажен блок във Фуншал, както и голямо имение в Мадрид. Отделно в момента той се опитва да закупи къща в крайбрежния португалски курорт Кинта да Мариня. 

Още от Булевард

Виж всички