Волейболна сватба събра куп спортни звезди в София

Волейболна сватба събра куп спортни звезди в София

Сватбен звън огласи волейболните среди в България. Либерото на Монтана Мартин Божилов и новата разпределителка на Казанлък Йоана Атанасова минаха под венчило и станаха най-младото семейство в този спорт. Двамата състезатели си казаха заветното „Да“ в последния ден на месец юли и вече официално са семейство Божилови.

Сватбата се състоя в комплекс „Царско село“ в София, а купонът бе на макс. Кумове на младоженците бяха друго волейболно семейство – настоящият състезател Тодор Вълчев и неговата половинка Вяра Вълчева, която е бивша състезателка.

Церемонията бе уважена от куп бивши и настоящи волейболни величия, както и други представители на спорта.  Сред гостите бяха Георги Братоев, Краси Гайдарски, Силвана Чаушева, Силвия Кьосева, Страши Симеонова, спонсорът на Славия Сашо Тодоров, шефът на „белите“ Иван Сеферинов,  братята Иван и Северин Димитрови, които са треньори на жените и мъжете в Славия, Дани Миланов, Георги Елчинов, Борислав Николов и други.

Емблематичният диджей Теди Джорджо, който дълги години подгряваше бившата вече Световна лига (настояща Волейболна лига на нациите)  вдигна градуса на атмосферата и допринесе за незабравими миговете на сватбеното събитие.

"Купонът беше страхотен. Благодарим на всички, които ни уважиха в този ден. Емоциите ни държат, все още не можем да осъзнаем напълно ситуацията“, коментира за BGvolleyball.com младоженецът Мартин Божилов.

Либерото допълни, че ще имат едва няколко дни за „меден месец“, тъй като вече идва времето за подготовка. „Йоана започва тренировъчен процес с Казанлък на 9 август. Аз малко след това. Така че имаме само няколко дни да бъдем заедно“, каза още Божилов.

Младото семейство още не е решило къде ще прекара оставащите дни. Със сигурност обаче ще е в България, тъй като времето не стига за пътуване в чужбина.

Още от Булевард

Виж всички