Бъдещето на Гризман може да зависи от решението на Кристиано?

Бъдещето на Гризман може да зависи от решението на Кристиано?

С интересна теория излиза на днешните си страници испанското издание “Спорт”, което обвързва пряко бъдещето на Кристиано Роналдо и Антоан Гризман.

Португалецът има още само година от договора си със “старата госпожа” и въпреки многократните уверения от ръководството, все още има съмнения дали той няма да реши да смени клубната си принадлежност през тази година. Именно такова развитие на ситуацията пък може да повлияе пряко на Гризман, тъй като той е харесван от хората в Торино, които ще се насочат именно към него за заместник на КР7 при евентуално напускане на последния.Гризман бе свързван много активно с трансфер в Атлетико Мадрид, но в крайна сметка сделката пропадна.

Президентът на каталунците увери, че световния шампион е желан на “Камп Ноу”, където го харесват и разчитат на него, но въпреки това сериозните проблеми с балансирането на бюджета и сложната финансова ситуация водят на там, че перото за заплати трябва спешно да бъде сериозно намалено, а размерите на възнаграждението на френското острие е сред най-сериозните в тима.

Именно поради тази причина от вестник “Спорт” предвиждат сценарии, при който Гризман може да се озове в Ювентус под наем и с опция за откупуване през следващото лято в сделка, която би могла да удовлетвори и двете страни.

Още от Футбол свят

Виж всички