Марио Хезоня: Аз съм виновен, никога няма да играя срещу Панатинайкос

Сагата с бъдещето на Марио Хезоня ще приключи съвсем скоро, но едно е ясно - баскетболистът няма да остане част от Панатинайкос, чийто екип бранеше през втората половина на миналия сезон. Двете страни не са постигнали разбирателство за нов договор, като според самия Хезоня вината е изцяло негова. Хърватинът излезе с позиция относно провалената сделка в “Туитър”.

Хезоня си тръгва от Панатинайкос, но ще остане в Евролигата
Хезоня си тръгва от Панатинайкос, но ще остане в Евролигата

“Те не са глупави, а истински. Не обвинявайте отбора, а мен, защото ги разочаровах. Не успях да взема решение навреме, защото в момента сърцето ми не е в състояние да избира. Никога няма да облека потника на друг гръцки отбор, различен от Панатинайкос, а също така никога няма да играя срещу “детелините”, написа Хезоня, като по-късно продължи с емоционалната си изповед с кратки “туитове”, олицетворяващи разочарованието му.

26-годишното крило пристигна в ПАО в средата на сезона, като успя да изиграе осем мача с отбора в Евролигата. В тях Хезоня записа средни показатели от 14.4 точки, 2.5 борби и 1.3 асистенции. С екипа на “детелините” хърватинът успя да триумфира с дубъл, след като спечели титлата в местния шампионат и вдигна Купата на Гърция.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти