Локо (ГО) надви Янтра (Полски Тръмбеш)

Локо (ГО) надви Янтра (Полски Тръмбеш)

Локомотив (Горна Оряховица) победи Янтра (Полски Тръмбеш) с 2:0 в контрола. "Железничарите" започнаха третата си проверка без петима основни футболисти. Действията в началото на срещата се водеха предимно в централната част на терена. Първото опасно положение сътвориха гостите, но Зехнур Чаушев спаси. 

От пряк свободен удар  в 23-ата минута Димитър Байдаков пропусна да открие резултата, заради вещата намеса на Радослав Рашков. Три минути по-късно след грешка на вратаря на домакините Любомир Генчев можеше да открие резултата. Димитър Байдаков вкара за 1:0 след отлично изпълнен пряк свободен удар, а шест минути по-късно отново той покачи на 2:0 след отлична асистенция на Янислав Цачев. 

Локо (Горна Оряховица) вкара пет пъти на малките „боляри“
Локо (Горна Оряховица) вкара пет пъти на малките „боляри“

В края на първото полувреме Красен Каравелов от отбора на Янтра се озова очи в очи срещу Чаушев, но вратарят спаси. В ответната атака Байдаков пропусна да вкара трети гол, като ударът му бе париран от Красен Славчев. 

През втората част в игра се появиха всички резервни футболисти от двата отбора. Янислав Цачев и Явор Генчев пропуснаха да поразят вратата на Рашков след удари от границата на наказателното поле. Любомир Генчев в 65-ата минута остана сам срещу Ивайло Петков, но ударът му попадна в обсега на вратаря.

Още от БГ Футбол

Виж всички