На “Олд Трафорд” притеснени, че може да изпуснат Камавинга

На “Олд Трафорд” притеснени, че може да изпуснат Камавинга

Шефовете на Манчестър Юнайтед са сериозно притеснени, че може и да не успеят да привлекат младия талант на Рен Едуардо Камавинга през това лято. Не е тайна, че “Червените дяволи” имат интерес към 18-годишния талант, но на този етап не е сигурно дали той ще приеме тяхната оферта, съобщава “The Telegraph”.

Причината за безпокойството на “Олд Трафорд” е свързано с факта, че Камавинга е споделил наскоро, че желанието му е да продължи кариерата си в Испания. Това със сигурност ще привлече вниманието на Барселона и Реал Мадрид, който обаче не са в цветущо финансово състояние и не могат да си позволят да платят голяма трансферна сума, нито да му предложат особено висока заплата.

Макар да е още тийнейджър, Камавинга вече разкри огромния си потенциал, с който разполага. Той направи много силен сезон в Ла Лига с Рен, а освен това вече има и 3 мача и 1 гол за националния отбор на Франция.

Младият талант има договор с Рен само за още един сезон и на този етап не е преподписал. Това означава, че клубът може да бъде принуден да го продаде, за да не го изпусне без пари следващото лято. Освен това французите не са в позиция да поискат и особено висока трансферна сума, като се смята, че са готови да го пуснат срещу 30 милиона евро.

Още от Футбол свят

Виж всички