Деветото издание на SENSHI по Bulgaria ON AIR

Деветото издание на SENSHI по Bulgaria ON AIR

Много адреналин, незабравимо шоу и зрелищни срещи на нагорещения боксов ринг ще предложи ефира на Bulgaria ON AIR на зрителите тази събота, 10 юли, от 20:00 часа, когато телевизията ще излъчи на живо деветото издание на международната бойна галавечер SENSHI.

Грандиозното събитие ще започне с финалите от първото Открито Европейско първенство за аматьори, което се организира от Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Участие в него ще вземат общо 60 бойци от 15 държави, а най-добрите, които след квалификационните срещи и полуфиналите на 8 и 9 юли си спечелят място на финала, ще се изправят помежду си в 6 ожесточени битки на нагорещения ринг на SENSHI 9. Двубоите ще се играят по правилата KWU Full contact.

Финалистите ще се борят и за първите по рода си Европейски пояси на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Веднага след това на ринга ще се проведат и 7-те професионални двубоя между бойци от 11 държави.

Така Bulgaria ON AIR ще зарадва феновете на бойните спортове с 13 запомнящи се двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full contact, които ще излъчи в реално време. Двете престижни бойни събития ще се проведат в рамките на 15-ия Международен летен лагер по киокушин, който започна на 4 юли в Камчия, като още в първата ранна тренировка участие взеха над 1200 каратеки.

Зрелищните битки на 10 юли са отворени за публика с безплатен вход, като ще се проведат в амфитеатъра на комплекс „Камчия“ с начало 20:00 часа.

Освен в ефира на Bulgaria ON AIR, международната бойна галавечер SENSHI 9 ще излъчва на живо за България още по MAX Sport и Boec.BG, както и пряко за цял свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти