Българите от SKADE са на пореден финал!

Българите от SKADE са на пореден финал!

Отборът на SKADE се класира за финала на Elisa Invitational! Българите надиграха с 2:0 (16-14, 16-11) геймърите от Entropiq в страхотна битка, изпълнена с впечатляващи отигравания. 

Българите стигнаха до този мач, след като поднесоха огромната изненада, побеждавайки организация №1 в Германия - BIG Clan. 

Голяма победа за българския CS:GO! SKADE надигра отбор №1 в Германия
Голяма победа за българския CS:GO! SKADE надигра отбор №1 в Германия

Играчите на SKADE избраха да започнат на Vertigo, където видяхме много силна игра от тях в последните мачове. Руснаците очаквано заложиха на Dust 2. 

Първата карта бе истинско шоу, като видяхме невероятни отигравания от геймърите. Все пак българите показаха малко по-стабилна игра на своя избор и логично стигнаха до успех с 16:14. На Vertigo имаше няколко ключови изпълнения, като в почти всички бяха въвлечени Алекс "Rainwaker" Петров и Георги "SHiPZ" Григоров, който се отличи и с най-магическото отиграване в първата част от полуфинала. 

На Dust 2 интригата бе по-малка, тъй като българите доминираха тотално с агресията и нестрандартните отигравания, които правеха през целия мач. 

SKADE ще се изправи срещу победителя от FURIA Esports и Team Endpoint в битка за трофея и 50 000 долара. Големият финал е днес в 20:00 часа. 

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти