Много проблеми изхвърлиха SKADE от Spring Sweet Spring

Много проблеми изхвърлиха SKADE от Spring Sweet Spring

Българите от SKADE допуснаха поражение с 0:2 (9-16, 8-16) от AGO в четвъртфинален мач от Spring Sweet Spring. Съставът, който е воден от Николай "pNshr" Паунин, нямаше никакви шансове да се противопостави на най-добрия отбор в Полша, а основните причини бяха техническите проблеми, които тотално разбиха играта на тима. 

SKADE с нов трофей, българите спечелиха 47,000 долара 🇧🇬
SKADE с нов трофей, българите спечелиха 47,000 долара 🇧🇬

Мачът започна много лошо за българите, които заложиха на Dust 2. Oще в началните рундове капитанът на състава Георги "SHiPZ" Григоров бе заменен в сървъра от Калин "KalubeR" Eрендицов. Тази промяна се случи след технически проблеми. Това със сигурност се отрази на играта на SKADE, като геймърите почти не успяха да се противопоставят на поляците, които взеха с лекота първата игра. 

Тоталната доминация на AGO и техническите проблеми на българите продължиха и на Аncient, като капитанът на отбора Георги Григоров се завърна в игра, но за сметка на Виктор "Duplicate" Митев, който излезе от сървъра. Всички тези ужасни моменти направиха мача за опитните поляци разходка, която завърши с разгромна загуба за SKADE. 

Снимка: hltv

Още от eSports

Виж всички