Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Кюстендил - Чавдар 0:0

SKADE загря за големия полуфинал с успех над Budapest Five

SKADE загря за големия полуфинал с успех над Budapest Five

Oтборът на SKADE записа успех с 2:1 (16-10, 9-16, 16-5) над Budapest Five в сблъсък от ESEA Advanced. Това бе четвърта поредна победа за българите във всички турнири. 

Вчера съставът на Николай "pNshr" Паунин записа победа с 2:0 над Tricker, а малко по-късно поднесе и голямата изненада срещу отбор №1 в Германия - BIG Clan. 

Голяма победа за българския CS:GO! SKADE надигра отбор №1 в Германия
Голяма победа за българския CS:GO! SKADE надигра отбор №1 в Германия

Първата карта бе Mirage, а тя бе избор на унгарците. Началото бе перфектно за българите, които спечелиха без никакво напрежение. Единствено Мартин "mar" Куюмджиев се справи на добро ниво за Budapest Five, но неговите индивидуални проблясъци не помогнаха на състава.  

На Ancient видяхме поредица от грешки от страна на българския състав, от което се възползваха геймърите от BP5. Унгарската организация изглеждаше много по-подготвена за новата карта, която изненадващо бе изборът на SKADE. 

Българите отговориха светкавично на Dust 2, губейки едва пет рунда от Budapest Five. Разликата в класите си пролича най-силно именно на последната карта, където SKADE се забавляваше. Това е отлична новина за всички фенове на българския CS:GO, тъй като утре oтборът излиза в полуфинална битка от Elisa Invitational срещу руснаците от Entropiq.

Победителят в турнира ще спечели място на ЕSEA Premier, което е главната цел, но към този успех ще добави и 7 000 долара.

Още от eSports

Виж всички