Черноморец с първа тренировка, забравят целта "Втора лига"

Черноморец с първа тренировка, забравят целта "Втора лига"

Черноморец (Бургас) проведе първата си тренировка за новия сезон. „Акулите“ се събраха на стадиона в кв. „Акациите“, предвождани от треньорския дует Нено Ненов – Росен Кавръков. 

В заниманието се включиха 25 футболисти, като гръбнакът от миналия сезон е запазен, а тимът е подсилен и с няколко нови попълнения. Няколко „сини“ юноши също започнаха подготовка с батковците. От клубното ръководство разкриха, че една от основните цели през новия сезон ще бъде именно налагането на таланти от школата. Преди началото на тренировката отец Николай отслужи молебен за здраве и благоденствие. „Не знам досега как е било, не знам как ще бъде, но от днес трябва да поставим ново начало. 

То е първо колектив. „Не знам“ повече не трябва да се чува. Трябва да покажете какво можете на терена, а да става каквото ще“ – така от името на ръководството се обърна към футболистите Явор Жеков. 

„Думата „Б“ група я забравяме на този етап. Играем футбол от първата минута – до края на мача, гоним победата във всеки мач. Тогава нещата ще си дойдат по местата. Най-важното, което аз ви съветвам, е да се обедините“, заяви от своя страна почетният президент на Черноморец – Тома Томов. 

По традиция преди да започната натоварванията за футболистите, бе разрязана торта с емблемата на Черноморец. Надписът на нея пък гласеше: „На добър час, черноморци!“.

Още от БГ Футбол

Виж всички