Радостин Кишишев е подал оставка като председател на УС на Черноморец (Бургас)

Радостин Кишишев е подал оставка като председател на Управителния съвет на Черноморец 1919 (Бургас). Това е станало снощи на среща на членовете от управата и други хора, които са без официална позиция, но с влияние. Вероятната причина е, че Черноморец 1919 (Бургас) не успя да влезе във Втора лига, въпреки че водеше с 6 точки на полусезона, както и през по-голямата част от първенството. 

Кишишев беше малко над една година на поста председател, а преди това беше старши треньор или шеф на школата на клуба. Оставката на Кишишев е депозирана снощи по време на събрание на членовете на Управата на клуба, както и в присъствието на други хора, които не заемат позиция, но пък са с влияние. За да бъде избран председател, трябва да бъде свикано Общо събрание и на него да бъде избран нов или допълнен управителен съвет. Поне такава е процедурата на Сдружението.

Черноморец 1919 остана на 3-о място в Югоизточната Трета лига, на две точки от победителя Марица (Пловдив) и 2-ия Загорец (Нова Загора). В предишните два сезона отборът беше на 4-о място в същата група.

Още от БГ Футбол

Виж всички