Канчелскис: Не разбирам как вратар може да е национален селекционер на Русия

Бившият руски национал Андрей Канчелскис разкритикува здраво селекционера Станислав Черчесов по повод вчерашното поражение с 1:4 от Дания на Евро 2020. Загубата остави Сборная на последното място в група В и те отпадат.

 "За три мача сме получили седем гола, какво да говорим повече? Що се отнася за играта ни през първото полувреме, това не е важно. Не е важно как ще започнеш мач, а как ще го завършиш. Защо е смятате, че трябва да се придава особено значение на представянето ни преди почивката? Докато имаше битка, сражаваха се. Но футболът се играе 90 минути. Ако не могат да играят 90 минути, значи не са готови да ходят на Европейското първенство, заяви бившето крило. 

"Още преди началото на първенството казах, че нашият отбор ще се бори за 3-4 място в групата. Жалко, че заеха 4-ото. Какво да се прави?! А Черчесов? Изобщо не разбирам как е възможно да назначиш вратар за старши треньор на националния отбор. Кой го е назначил? Той (Черчесов) трябва да тренира вратарите. Но нека футболният съюз да си решава кой е нужен на националния отбор и добре ли върят нещата, завърши ядосан Канчелскис.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти