"Образцовият" съпруг Майкъл Оуен се забърка в сексскандал

"Образцовият" съпруг Майкъл Оуен се забърка в сексскандал

Бившият нападател на Англия и куп европейски грандове Майкъл Оуен се забърка в сексскандал. Това може да доведе до край на дългогодишния му брак, гърмят таблоидите на Острова.

Игралият за Ливърпул, Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед ексфутболист поискал риалити звезда да му изпрати 20 голи свои снимки. 41-годишният Оуен пратил стотици онлайн съобщения на бившата съквартирантка от "Биг брадър" Ребека Джейн. Те били повече от откровени. В едно от тях помолил да получи няколко нейни снимки.

"Не оставяйте нищо на въображението", казал й той по повод фотосите. По-късно й писал, че гледал само един от тях 65 пъти.

След това й предложил да се срещнат на някой мач, когато се изявява като специален коментатор на BT Sport. Оуен бил сериозно привлечен от физическите данни на Ребека. Дори я попитал дали бюстът й е естествен. Онлайн флиртът им тече вече няколко месеца.

Бившият нападател имаше излъскан имидж досега. Той говори публично за живота си и брака си. Написа автобиография и се появи в няколко телевизионни реклами.

Със съпругата му Луис минаваха за образцово семейство, като са заедно от дълги години. Ожениха се през 2005-а. Имат и четири деца.

Ребека не за първи път се забърква със спортна звезда. Преди две години тя си разменяше "мръсни" съобщения с ръгбиста Бен Фоден. Това се случи само няколко дни преди сватбата му с Джаки Беланоф Смит.

Още от Булевард

Виж всички