Касияс и Сара изловени заедно

Касияс и Сара изловени заедно

Легендарният вратар на Реал Мадрид и Испания Икер Касияс и бившата му половинка Сара Карбонеро изненадващо бяха изловени заедно. Двамата бяха снимани от папараци преди няколко дни.

Бившият футболист и журналистката са хванати, докато посещават новия апартамент на Икер. Жилището в Мадрид е в непосредствена близост до общия им доскоро дом. Касияс остави къщата на Сара и двете им деца. Самият той закупи жилище за 5 млн. евро близо до тях.

Посещението на Сара в него е няколко дни преди рождения ден на сина им Мартин. За празника цялото семейство се събра заедно. Гордите родители дори качиха снимки в социалните мрежи от тържеството. За разлика оттогава Карбонеро и Касияс явно не искаха да се знае за посещението й в новия му дом. Но папараците ги изловиха заедно.

Една от любимите двойки на Испания обяви раздялата си през март. Те запазиха добри отношения и не спират да коментират постовете си в социалните мрежи. Това не секна дори след разкритията на медиите, че Касияс е имал връзка с българката Надя Александрова още от 2019 година.

Българка е в основата за раздялата на Икер Касийяс и Сара Карбонеро
Българка е в основата за раздялата на Икер Касийяс и Сара Карбонеро

Още от Булевард

Виж всички