Диксън е провел срещи с НАП за дълговете на Левски

Кандидатът за нов собственик на Левски Джоузеф Диксън е имал срещи с НАП. Това разкри Фейсбук страницата “Синя приказка”, която е в тясно сътрудничество с ръководството на “сините”. В публикацията се коментират и думите на члена на двете управителни институции на стадион “Георги Аспарухов” Петър Ганев, който преди дни призна, че не е виждал гаранция от Диксън под формата на документи.

Петър Ганев: Диксън представи устни гаранции, но конкретни не съм виждал
Петър Ганев: Диксън представи устни гаранции, но конкретни не съм виждал

Ето какво пише “Синя приказка” без редакторска намеса:

“Под ''срещи с някои институции'', Диксън имаше впредвид срещи с НАП. По наша информация там е ходил заедно с Наско Сираков. Понеже клуба изостава с вноските в момента и трябва да е изряден, ако иска да строи нещо. От там е и разминаването с допитването на БТВ. Те са питали столична община и министерството на спорта и нормално да им кажат, че Диксън не е ходил на срещи там, защото е ходил само в НАП. И вече се започва с големи заглавия как не бил ходил на срещи с институции и се прави внушението, че бил излъгал. То и до като не стане собственик няма смисъл да ходи в другите институции касаещи директно концесията.

И още нещо за да не пиша отделен пост - като типичен представител на Тръста, Ганев се е изказал доста некоректно, дори интриганстки заявявайки, че нямало банкова гаранция от Диксън, понеже той не я бил виждал. Ганев много добре знае, че Диксън е представил такава гаранция под формата на документи, дори това излезе и по медиите. Това, че той не я бил виждал, не значи, че няма. Корекното изкаване от него трябваше да бъде '' разбрах, че има представена гаранция, но аз не съм я виждал'', но нали трябва да играе по линията на бибочко и нкпсз…”.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти