Юнайтед ще плати над 90 милиона на Санчо за пет години, Борусия отново с ултиматум

Звездата на Англия и Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо е договорил личните си условия с Манчестър Юнайтед, но трансферът ще бъде финализиран след края на Евро 2020. Според информация на "Сън" 21-годишното крило ще получава заплата от 350 000 седмично, като контрактът му ще бъде за пет години. С бонусите сумата ще достигне 91 милиона паунда за целия период. 

Вчера стана ясно, че "червените дяволи" вече са отправили първата си оферта за Санчо, която е била в размер на 61 милиона паунда и веднага е била отхвърлена от Борусия. Германският клуб иска офертата да бъде вдигната до 78 милиона плюс още 10 милиона под формата на бонуси, за да се стигне до сделка.

Ман Юнайтед пратили изненадващо ниска първа оферта за Санчо
Ман Юнайтед пратили изненадващо ниска първа оферта за Санчо

 "Сън" твърди, че от "Сигнал Идуна Парк" са поставили ултиматум преговорите да приключат и трансферът да бъде завършен до 23 юли, когато отборът стартира предсезонна подготовка. Същото условие Борусия постави и през миналото лято, когато до сделка не се стигна.

Самият Санчо признава, че неговите съотборници в националния отбор непрекъснато го разпитват за трансфера в Манчестър Юнайтед, но той остава спокоен и целият шум няма да попречи на изявите му по време на Евро 2020.

"Разбира се, всички момчета имат много въпроси. Когато се справяш добре, спекулации винаги има. Просто им казвам, че съм фокусиран върху футбола и върху Евро 2020. Спокоен съм. Знам как да се справя с това на терена. Просто продължаваш да правиш това, което правиш“, заяви Санчо.

Още от Футбол свят

Виж всички