„В леглото на Sportal.bg“ с Любомир Минчев и Христо Гърбов

Казват, че спортистите се справят добре като актьори на игрището. Бившият треньор на мъжкия национален отбор по баскетбол Любомир Минчев не отрече това твърдение пред камерата на Sportal.bg. Оказва се, че сред актьорите пък има добри футболисти, приключили кариерата си още на старта. Такъв е случаят на един от най-известните български комици Христо Гърбов, който обаче все още пази страстта си към най-популярната игра в света. Неговата любов във футбола е насочена към ЦСКА. И ето тук е голямата разлика между гостите ни в този епизод. Вече се досетихте, Любомир Минчев е фен на Левски.

12 "В леглото на Sportal.bg"  - Епизод 4

„В леглото на Sportal.bg“ те се разкриха в една различна светлина, като разменихме ролите си и отговориха изключително компетентно на въпроси далеч от тяхното ежедневие. Темата за феновете на „сините“ и „червените“ нямаше как да бъде подмината, за театър и баскетбол поговорихме също, но не пропуснахме да обсъдим и какви асоциации буди думата „съдия“. Оказа се, че определенията не са много ласкави, но и двамата бяха искрени в отговорите си.

12 "В леглото на Sportal.bg"  - Епизод 4

Какво още споделиха Любомир Минчев и Христо Гърбов и имат ли фаворит на европейското първенство по футбол, вижте в нашето видео.

Снимки: Спасияна Сергиева / Sportal.bg

Още от Булевард

Виж всички