Нападките между шефовете на Мерцедес и Ред Бул във Формула 1 продължават

Нападките между шефовете на Мерцедес и Ред Бул във Формула 1 продължават

Шефовете на отборите във Формула 1 Мерцедес и Ред Бул Тото Волф и Кристиан Хорнер не са заровили томахавката и явно нападките помежду им тепърва предстоят. След драматичния финал на Гран При на Азербайджан Хорнер не пропусна да „захапе“ своя колега Волф, който директно обвини отбора си за провала и публично ги предупреди, че така няма как да продължава. 

„Много се изговори за коментарите на Тото по наш адрес. Но след състезанието в Баку той не се посвени публично да нападне и своя отбор. Аз лично не съм привърженик на подобни изказвания, но това си е негово лично право“, коментира Хорнер изказването на своя колега от Мерцедес. 

„Ние продължаваме да работим, защото съм убеден, че ще имаме още подобни шансове за победи. В един момент след спуканата гума на Верстапен изглеждаше, че Хамилтън ще открадне победата и ще поведе пред Макс с 21 точки. След рестарта всичките ни притеснения се изпариха за секунди и Верстапен не само не изостана, а остана водач в класирането. Това ни представя този сезон и ще бъде интересно до финала“, завърши британецът.

Снимки: Gettyimages

Още от Моторни спортове

Виж всички