Видински: Искаме дубъл, трябва да поработим за Втора лига

Президентът на Марек Цветан Видински остана доволен от победата на своя тим над Вихрен (Сандански) в последния кръг от Югозападната Трета лига. Дупничани станаха шампиони, а във финалния си мач в Трета лига се наложиха с 2:0.

Марек отказа Вихрен от среброто след прекрасен завършек на сезона
Марек отказа Вихрен от среброто след прекрасен завършек на сезона

“Малко по-спокоен и уравновесен съм. Имах леко притеснение дали ще подходим сериозно, но всичко е нормално и добре. Време е да се готвим за последния мач срещу Розова долина. Гледах им мача срещу Лом, не играха лошо. Знам, че везните клонят към нас, но видяхте, че те преодоляха Левски (Лом).

Гледах мача на Септември и Ботев (Враца), видях един добър отбор от Б група. Трябват ни много трнировки и на нас. Ще починем една седмица след мача с Розова долина и ще мислим за селекция.

Сто процента минумум 100-200 човека ще дойдат да подкрепят Марек в Пазарджик, не знам дали ще има нещо организирано от общианата.

Имаме нужда от 4-5 човека, знам и на кои постове, но пак казвам - нека първо се успокоим, да седнем на трезво, да видим бюджета и ще решим. Ще направим всичко възможно. Целта е да се задържим в Б група. Знаем, че ще е трудно. Видяхме Септември, не заслужавахме да загубят вчера.

Нашата цел е да направим дубъл. Това ще е най-сладко, всичко зависи от нас. Отборът е доста уморен, особено първото полувреме се видя. Видяхте колко много хора дойдоха днес, никой не очакваше да сме там, където сме днес. И аз не очаквах.

Всички везни клонят, че ние ще победим. Розова долина ще се по-освободени”, заяви Видински.

Още от БГ Футбол

Виж всички