Официално: Флойд Мейуедър срещу Логан Пол на 6-ти юни в Маями

Битката между легендата в бокса Флойд Меуйедър и YouTube звездата Логан Пол вече е официална. Двамата ще направят показно на 6-ти юни на стадион Hard Rock в Маями, Флорида. 

Те споделиха новината в социалните мрежи, а броя на рундовете и правилата все още не са ясни. Първоначалните планове бяха двамата да направят показно на 20-ти февруари, но боя пропадна. Тогава се появиха слухове, че нямало никакъв интерес от страна на феновете към такава среща. Наскоро Джейк Пол, който е брат на Логан успя да нокаутира Бен Аскрен и така вниманието отново е приковано към двамата братя. Логан за разлика от своя брат няма победа в бокса. Той направи професионален дебют в края на 2019 година и загуби от KSI с решение. Преди това видяхме аматьорска среща между двамата, в която завършиха с равенство. 

Мейуедър е със статистика 50-0 в бокса, но показното няма да повлияе на статистиката му. Преди няколко години той направи показно с младата звезда Теншин Насукава и го нокаутира в първия рунд. Само за няколко минути Флойд смаза Насукава, който има солиден опит в бойните спортове. Ясно е, че Пол няма никакъв шанс, но това е фрийк шоу, което ще донесе много пари на всички.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти