Георги Сеганов пред Sportal.bg: Напускам Чистерна! Още не знам къде ще продължа кариерата си 🏐

Разпределителят на националния отбор на България Георги Сеганов говори специално пред Sportal.bg и Sportal TV преди тимът ни да замине за Любляна. Днес България излиза срещу Словения в първи двубой от приятелския турнир, в който участие ще вземе и европейския шампион Сърбия. 

България започва срещу домакините на турнира в Словения
България започва срещу домакините на турнира в Словения

„Трябва бързо да се адаптираме към обстановката в Римини. Трябва да спазваме правилата стриктно. Постоянно трябва да сме с маски. Да не се събираме повече от 2-3 ма човека в стаите. По 1 час на ден ще имаме възможност да отидем до плажа. Малко ще е изнервящо да стоиш с маска по-цял ден в хотела, но ще трябва да се справим. Ще дадем всичко от нас, за да се класираме на финалите. Тодор Скримов и Светослав Гоцев ще ни липсват, защото те са много добри и опитни състезатели“, заяви Георги Сеганов в специално интервю пред Sportal.bg и Sportal TV.

Георги Сеганов: Най-важното е бързо да се адаптираме към обстановката
Георги Сеганов: Най-важното е бързо да се адаптираме към обстановката

„В момента съм в разговори с няколко отбора. Напускам Чистерна. Очаквам новия сезон с нетърпение, но все още не знам къде ще играя“, добави Георги Сеганов пред Sportal.bg и Sportal TV.

Още от Волейбол

Виж всички