Гледай на живо

Евро 2020: Финландия - Русия 0:0

Миланов: Важното е, че Левски игра до последно, не мога да не бъда доволен

Живко Миланов, който и днес водеше Левски, коментира равенството на “сините” срещу Царско село. Двата тима не се победиха и завършиха 1:1, а наставникът призна, че е останал доволен от представянето на своите момчета.

Драматичен сблъсък на "Герена" охлади мечтите на Левски
Драматичен сблъсък на "Герена" охлади мечтите на Левски

“Разбира се, че съжаляваме. Имахме много ситуации, така се случи, че Царско село вкара първи. За мен по-радващото е, че се върнахме и имахме шансове да поведем. Мога само да адмирирам момчетата, защото дадоха всичко каквото могат към момента.

Аз, както казах и миналия път, докато има шанс, Левски ще се бори. След равенството между Ботев и Черно море се отвори възможност за нас, ние не успяхме да я грабнем и затова момчетата съжаляват много в съблекалнята.

35 Левски - Царско село

Липсваше завършващият удар. Имахме достатъчно ситуации, за да отбележим. Някой път от една ситуация може да вкараш, друг път от 15 да не успееш. За мен е важното, че Левски игра до последно, опитвахме се да обърнем резултата. Съвсем друго щеше да е, ако ние бяхме вкарали първи. Не мога да не бъда доволен.

Надявам се да издържим. Дори и днес имахме момчета, които играха с проблеми. Имаше вирусни проблеми. Ситуацията е такава, че имаме постове, които не можем да пипнем, те играха и дадоха максимума от себе си”, заяви Миланов.

Снимки: Борислав Трошев

Още от БГ Футбол

Виж всички