Хебър връща Йосифов в Суперлигата?

Хебър връща Йосифов в Суперлигата?

Виктор Йосифов може да се окаже първото сериозно име, което да бъде част от новата селекция за атака на групите на Шампионската лига. Бившият капитан на националния ни отбор е сред набелязанитее за привличане от страна на "тигрите". 35-годишният централен блокировач е в отлични отношения с новия треньор на пазарджиклии Камило Плачи и няма да бъде изненада, ако съвсем скоро се окаже, че отново ще играе под ръководството на италианеца. Във вторник 64-годишният специалист бе обявен като наследник на Александър Попов начело на Хебър.

Камило Плачи пред Sportal.bg: Чест е и съм щастлив да водя шампиона на България
Камило Плачи пред Sportal.bg: Чест е и съм щастлив да водя шампиона на България

Йосифов не е играл в НВЛ от 2009-а, когато последно бе част от родния Черно море. Роденият в Омуртаг исполин вече 12 години е в чужбина, като се подвизаваше в различни отбори в Италия, Русия и Германия. През миналия сезон той игра за полския Радом, с който зае 12-а позиция.

Във волейболните среди се говори, че и друг бивш национал е сред набелязаните от Хебър. Става въпрос за Теодор Салпаров, който може да се раздели с Нефтохимик. 38-годишното либеро също е една от целите на "тигрите", като подобно на Йосифов той също е в отлични отношения с Плачи.

в."Тема Спорт"

Още от Волейбол

Виж всички