Де Бройне: През второто полувреме играхме много по-добре

Де Бройне: През второто полувреме играхме много по-добре

Халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне бе един от героите за своя тим при успеха с 2:1 над Пари Сен Жермен, отбелязвайки първия гол за своя тим. След мача той заяви, че е доволен от тази победа и от представянето на неговия тим, особено през второто полувреме.

"Това бе мач с две различни полувремена. В първите десетина минути контролирахме събитията, но ПСЖ е невероятен отбор. След 25-ата минута променихме пресата и подобрихме представянето си. Второто полувреме стояхме много, много по-добре. През първото полувреме действахме прибързано. Това не е нашият стил. През втората част заиграхме по-търпеливо и намерихме повече пространства. Прогресът ни като отбор бе добър", смята Де Бройне.

"При изравнителното попадение за вратаря бе трудно да реагиа, защото очакваше, че някой ще докосне топката. Предстои ни още един мач и трябва да бъдем внимателни. Рияд ме помоли да изпълни фаула. Той отбеляза победния гол, така че няма защо да му се сърдя. Знаехме, че ще има моменти, в които ще страдаме, че ще трябва да тичаме много, но също знаехме, че имаме достатъчно класа, за да им се противопоставим. Очаквам същото и във втория мач", допълни белгиецът.

Още от Футбол свят

Виж всички