Херо: Не заслужавахме да загубим, доволен съм от играта

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров коментира загубата на своя тим от Арда в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Според Херо неговият тим е трябвало да победи и той е доволен от играта на своите момчета.

Арда се наложи над Берое и продължи мъката на "заралии" (видео)
Арда се наложи над Берое и продължи мъката на "заралии" (видео)

"Не мога да кажа, че съм недоволен от играта. Днес не заслужавахме да загубим. От едно стандартно положение за сетен път допуснахме гол. Знам причините и грешките, но това е състоянието, трудно можем да реагираме на такива положения.

Във футбола има много такива фаулове, но при 50 метра летеж на топката и грешка на нашия вратар, просто моментна разконцентрация, не заслужахваме да загубим. И след тази нереализирана дузпа, за съжаление пак загубихме.

Мартин изигра цял мач предния кръг. На него му трябва малко повече почивка, все пак не е на 20 години. Като поведение и начин на игра не мога да не бъда недоволен.

Исках да освежа малко. Видях умора у някои футболисти и направих промени. Няма как момчетата да се чувстват добре при такива резултати. Знаете, че самочувствието идва с победите. Има обективни причини, но няма да ги коментирам. Хората не ги интересува това нещо. Виновниците, които трябва да отговаряме, сме ние - треньорите.

Лесни противници няма никъде. Следващият мач също ще ни бъде труден, няма лесни мачове", заяви Херо.

Още от БГ Футбол

Виж всички