Маргарит Димов: Най-големият проблем във Втора лига са тези големи почивки

Наставникът на Созопол Маргарит Димов прие загубата с 1:2 от Хебър, но е на мнение, че тимът му е бил ощетен с отменянето на редовен гол. 

Десет от Хебър превзеха Созопол (видео)
Десет от Хебър превзеха Созопол (видео)

"Всяка серия има своя край и това е логично. В България винаги пожелаваме най-доброто на ближния. Знаехме, че това ще стане рано или късно. Положението с червения картон ние си го направихме, за да остане противникът с десет души. Не можах да предпазя момчетата да не видят, че са им отменили чист гол. Дори аз бях малко афектиран. Когато си афектиран и не мислиш трезво... Харесвам скандинавците, защото са с хладен разум и ще подминат тази ситуация. Балканците сме емоционален народ и когато видиш, че те ограбват... Не виня съдиите, защото грешки се получават. Не искам да коментирам съдийството. Аз също бях изнервен. Ако бяхме с по-хладен разум, може би щяхме да победим. Има и дни, в които топката не може да влезе. Андонов е чудесен вратар и ни е вадил много пъти. Днес се случи да сгреши". 

"Най-големият проблем във Втора лига са тези големи почивки. Ние почиваме над 20 дни до мача с Хебър. Другите отбори играят официални мачове, а ние си правим мини подготовки. БФС трябваше да влезе в положение и да изтегли нова програма. Хубавото е, че повече нямаме почивки".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти