В Созопол се надъхват за успех срещу Хебър

В Созопол се надъхват за успех срещу Хебър

Спортният и изпълнителен директор на Созопол Румен Димов коментира предстоящия двубой срещу Хебър Пазарджик от поредния кръг на Втора лига. 

"Да, срещаме се два добри отбора, които имат амбиции за добро представяне в настоящата кампания и се надявам да повторим зрелищния двубой от първия полусезон игран в Пазарджик, но този път ние да сме победители. Наблюдавайки отбора на Хебър, мога да изкажа само суперлативи за това, което показват на терена. Те са отбор с футболисти от много добра класа, ръководени от отличен треньорски екип. Ще бъдат мотивирани и добре подготвени. Поздравления за тях, но в понеделник на Арена Созопол главните действащи лица трябва да сме ние", коментира той. 

"В Созопол ние разполагаме с не по-малко класни треньори и футболисти. Отборът показва това, което знае и тренира и във всеки изминал мач вдига нивото си. Навлизаме в решаващ етап от първенството и всеки двубой ще бъде труден и ще е необходимо да даваме най-доброто от себе си за да печелим. Представянето ни на Арена Созопол е впечатляващо и е важно да продължим дългата серия от положителни резултати на домашна сцена. Сигурен съм, че ни чака здраво дерби", завърши Румен Димов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти