Монпелие пропиля шансовете си в Анже

Монпелие пропиля шансовете си в Анже

Въпреки че създаде достатъчно положения през второто полувреме, Монпелие не успя да спечели гостуването си на Анже и срещата завърши 1:1. По този начин тимът на Мишел Дер Закарян загуби ценни две точки в битката за място в евротурнирите. 

През първата част Монпелие не бе на нужното ниво и предостави инициативата на съперника. Играчите на Анже имаха предимство във владеенето на топката, но не правеха нищо съществено с нея. Веднага след почивката гостите поведоха, след като Мавидиди откри резултата с деветия си гол за сезона. 

Домакините опитаха да отговорят, но атаките им не водеха до опасности. Анди Делор пък на два пъти пропусна да удвои аванса на Монпелие. Бахокен се възползва от грешка на Хилтън и успя да изравни в 72-ата минута. 

Попадението накара гостите да тръгнат по-агресивно напред. След като не успя да вкара, Делор реши да подава и намери на добри позиции Лаборд, Мавидиди и Моле, но те не бяха точни при завършващия удар. Последните 10 минути Делор отново получи шанс да се разпише на два пъти, но отново не се възползва.

Още от Футбол свят

Виж всички