Прогнозата на Бойко Младенов пред Sportal.bg: Не е изключено да се стигне до изненада в Пловдив

Прогнозата на Бойко Младенов пред Sportal.bg: Не е изключено да се стигне до изненада в Пловдив

След дългата пауза преди третото завъртане в Националната Баскетболна Лига е време за нова доза емоции на паркета. Във втория ден от кръг №19 Академик Пловдив приема Черно море Тича. Преди срещата Sportal.bg отново потърси бившия национал Бойко Младенов, който направи своята прогноза за сблъсъка между шестия и последния в класирането.

Академик Пловдив – Черно море Тича

(28.02 – 18:00 часа)

Академик Пловдив е фаворит. Определено това не е сезонът на Черно море. Ще се радваме да видим варненци вече в пълния им блясък с всички играчи на разположение. Ако Черно море може да разчита на пълния си състав, със сигурност мачът няма да бъде толкова лесен за домакините от Пловдив. Те също имат доста спадове в играта си. Но въпреки това ще победят.

По-трудно е да се правят анализи на такива мачове след дълга почивка като тази, в която бяха отборите. Не знаем кой в каква форма ще се завърне на паркета. В случая, момчетата от Черно море ще направят всичко възможно да се противопоставят на Академик. Може и да стане изненада, не е изключено, но ще бъде много трудно да се стигне до там.

Фаворит: Академик Пловдив

Снимка: НБЛ

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти