Конър Макгрегър се готви за трилогия срещу Порие

Конър Макгрегър се готви за трилогия срещу Порие
Порие иска битка с Нейт Диас, въпреки че няма смисъл от такава
Порие иска битка с Нейт Диас, въпреки че няма смисъл от такава

Конър Макгрегър реши отново да се изкаже след загубата си от Дъстин Порие. В края на миналия месец "The Notorious" направи реванш с Дъстин в лека категория. Двамата оглавиха галавечер на UFC и битката им приключи във втория рунд. "The Diamond" вкара много кикове на Макгрегър, с което извади от строя неговия водещ крак.

Победата на Порие над Макгрегър в топ 3 в историята на UFC
Дъстин натисна с комбинация от тежки попадения и нокаутира бившия шампион в две различни категории. Сега Макгрегър има шанс да направи трета битка с Порие и смята, че така е трябвало да стане. В своя акаунт в социалните мрежи Конър пусна видео с най-добрите си моменти от втората битка с Порие и направи следния анализ:

"Вижте някои от най-добрите моменти от последната ми битка. Имам вълнуваща трилогия в ръцете си. Ще измисля начин да се справя с ритниците и ще се забавлявам в клетката. Бях на втора предавка в тази битка. Най-доброто състояние, в което някога съм бил. Моите удари бяха значителни, въпреки борбата и граплинга.

Беше ми за първи път и сега смятам да продължа. За първи път нямах нужда от столче между рундовете. Със сигурност съм на прав път. Въпреки загубата, аз съм на правилния път на еволюцията. Насладих се на времето в октагона на UFC. 40 секунди за 3 години са всичко, което имах до този двубой. Наслаждавах се на работата. Заложих само на бокс, но това заслужавам срещу този съперник, когото избрах преди битка с Мани Пакиао. Заслужавах си тези ритници заради нагласата, с която влязох в боя. Не трябва да си играете с тази игра. Моите удари бяха тежки и контролирах напълно нещата.


Ритниците се натрупаха в боя. Вкара ми 18 ритника, като последния от тях беше фатален. Перонеалният нерв е компрометиран. Очарователно! За първи път да го изпиташ. След това последва огромен завършек от съперника ми. Свалям шапка! Добре водена битка от Порие. Вълнуващо! Не трилогия, която очаквах, но бих излъгал, ако кажа, че не е трябвало да бъде така. Точно така винаги е трябвало да бъде!"

mma.bg

Още от ММА

Виж всички