Хакери рекетират най-добрата футболистка на България

Хакери рекетират най-добрата футболистка на България

Петкратната носителка на приза „Футболистка на годината“ у нас Евдокия Попадинова пропищя от Италия, че хакери са пробили защитата на профила й в интернет и я рекетират за пари и със заплахи към нейни близки.

„Хора, моля ви, ако имате познати, които работят в Инстаграм, да ми помогнете да се свържа с тях. Вече два дни акаунтът ми е хакнат и ме изнудват за пари и ми пишат дори на телефонния номер. Опитах почти всичко да се свържа с Инстаграм, но вече всичко е направено автоматично и ми трябва истински контакт с човек от мрежата", информира struma.bg, цитирайки Евдокия.

"Използват ми акаунта да се възползват от други хора и ме заплашват постоянно, понеже имат доста от данните ми. Моля, ако познавате хакер, да се свържете с мен“, написа в профила си родената в Хаджидимово Попадинова.

Преди седмица националката донесе първата победа на своя Наполи в италианското женско първенство срещу Бари, а изпълнението й бе избрано за „Гол на седмицата“. Тя попадна и в идеалния отбор на кръга в калчото. Попадинова стана преди няколко години първата българка във Висшата лига на Англия, където се изстреля от благоевградския ФК Спортика.

След това осъществи трансфер в САЩ и се превърна в една от звездите на колежанския футбол, докато следваше във Флорида Гълф Коуст Юнивърсити. След дипломирането миналата година се сгоди за приятеля си Кайл Бари, който падна на колене с романтично предложение на брега на Атлантическия океан.

Двамата се преместиха от лятото в Европа. Есента Еви игра за датския Олборг, а преди 4 месеца бе привлечена в бившия клуб на аржентинския гений Диего Армандо Марадона в Неапол.

Още от Булевард

Виж всички