Човек на Марадона му дал алкохол и марихуана, за да не пречи на секс среща

Човек на Марадона му дал алкохол и марихуана, за да не пречи на секс среща
Последното видео с Дон Диего излезе наяве
Последното видео с Дон Диего излезе наяве

Все повече подробности излизат за нередностите покрай грижите за Диего Марадона в последните му дни. Легендата на световния футбол почина на 25 ноември от сърдечен арест, докато се възстановяваше в къща след претърпяна мозъчна операция. Прокуратурата в Аржентина събира доказателства, с които евентуално да потърси съдебна отговорност на хората, които е трябвало да следят за здравето на световния шампион.

Порталът Infobae публикува нова серия разкрития, придобити от подслушвания на телефоните на лекарите на Марадона. От тях става ясно, че на бившия футболист нарочно са били давани алкохол и марихуана.

В дома, където Дон Диего издъхна, е имало негов познат - Чарли. Той е далечен роднина на една от бившите приятелки на легендата и е бил нещо като асистент или момче за всичко. Засечен е обаче телефонен разговор между личния лекар на Марадона Леополдо Луке и един от другите доктори, които са посещавали пациента. От този разговор става ясно, че веднъж въпросният Чарли си повикал приятелка и правил секс с нея в една от стаите на къщата. Марадона бил в друга стая и за да не създава проблеми, този Чарли предварително му дал алкохол и марихуана.
Излязоха нови подробности за последните мигове живот на Марадона
“Наистина го направи! Не проумявам как Чарли може да му осигурява пиене и марихуана. Не знам и как да го спра”, казва единият от лекарите.

В този случай обаче Марадона не е изпушил марихуаната, а разкъсал цигарата и разпилял всичко из стаята си.

Друг човек от обслужващия персонал споделил на д-р Луке, че Дон Диего постоянно искал от хората да му дават цигари. “Имаш ли фас, имаш ли фас?”, повтарял 60-годишният пациент. В тази връзка докторът инструктирал тези хора да му дават единствено цигари с тютюн.

Още от Футбол свят

Виж всички