Пълен обрат: Бохоридис започна да хвали треньора на Реал Мадрид

Пълен обрат:  Бохоридис започна да хвали треньора на Реал Мадрид

Пълен обрат настъпи в отношенията между гарда на Панатинайкос Лефтерис Бохоридис и треньора на Реал Мадрид Пабло Ласо. Двамата си отправиха остри реплики след сблъсъка между грандовете в Еролигата. Баскетболният специалист обвини играча на „детелините” в умишлено причиняване на контузия на гарда на испанците Джейси Керъл. Бохоридис обаче не остана безразличен към изказването на Ласо и коментира разразяващия се скандал с думите:  „Ласо е голям треньор, но малък човек.”

Няколко часа след това нещата изглеждат по доста по-различен начин. Двамата замесени в баскетболната драма са разговаряли отново, като Бохоридис побърза да съобщи развръзката в социалните мрежи:

„В спорта винаги има специални моменти. Снощи изживях един от тях. След мача в Мадрид се чувствах странно, не се чувствах добре заради изказванията на г-н Ласо за контузията на Джейси Керъл. Късно снощи г-н Ласо се свърза с мен и така всичко беше разрешено. Истината е, че след това се чувствам много по-добре и се освободих от тежестта, която чувствах. Благодарих му за тази крачка, която направи и за комуникацията, която доказва, че освен страхотен треньор, той е и страхотен човек. И накрая искам да пожелая на моя колега бързо възстановяване.”, написа Бохоридис в социалните мрежи.   

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти