Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Григор Димитров: Има много нови положителни неща около мен

Григор Димитров: Има много нови положителни неща около мен

Григор Димитров заяви, че очаква с положителна нагласа новия сезон. Българинът се подготвя за началото на Australian Open в Мелбърн.

Той се определи за щастливец заради факта, че може да тренира, тъй като за разлика от десетки други състезатели не е под строга карантина след влизането си в Австралия. Засега обаче Димитров не може да разчита на пълноценната подкрепа на новия си треньор Данте Ботини, който е под карантина.

Българинът отговори на въпроси на свои почитатели в страницата на Vitamin Well в "Инстаграм", като един от тях беше свързан с приятелката му Лолита Османова. Тогава Димитров заяви: "Всички искат да знаят пикантното. Запознахме се преди време, ще я видите много скоро по телевизията. Тя беше с мен на няколко турнира, но трябваше да носи маска. Ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Очаквам го с нетърпение. Има доста нови неща около мен последните месеци, така че се вълнувам. Същото и с треньора ми, очаквам с нетърпение първия ни турнир заедно. Много положителни неща около мен."

Димитров заяви, че скоро не е стигал напред на Australian Open, но целта му винаги е титлата. "Особено в началото на годината, когато си тренирал много и си направил всичко, което трябва. Идва моментът, в който всичко започва отначало. Миналата година си поставих доста цели. Това е нова година, оставам положително настроен, просто искам да започна добре годината. Развълнуван съм да започна, да видя как се чувства тялото ми, после ще видим как ще продължи годината."

При споменаването от страна на събеседника му, че има имен ден (на 25 януари), Димитров отвърна: "Да, забравих, родителите ми ми звъннаха и ми казаха. Имам имен ден. Напуснах страната рано, но имаме доста традиции, много съм горд да играя за България, обичам страната си и за мен традициите са много важни."

"Дневник"

Последвайте канала ни в

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти