Лолита стана партньор в тренировките на Григор Димитров

Лолита стана партньор в тренировките на Григор Димитров

Какво прави Григор Димитров в Мелбърн? Тренира, тренира, тренира и... лети на крилете на любовта!

Българският тенисист се подготвя усилено за участието си в първия за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Австралия, който ще започне на 8 февруари. 

Заради строгите условия на карантина и мерките за ограничение на разпространението на коронавируса, Димитров спазва правилото да бъде извън своята хотелска стая само по 5 часа на ден, които трябва да прекарва в тренировки.

До сега компания на корта му правеше физиотерапевтът му Алгис Христов, но днес (24 януари) българинът реши до него да застане любимата му Лолита Османова. Тенисистите имат право да бъдат придружавани само от 1 човек по време на заниманието.

За целта Лолита реши да облече спортен екип, а компания да двойката правеха Давид Гофен и неговата половинка Стефани Тучито. Българинът и французинът провеждат общи занимания от пристигането си в Австралия.

За приятния слънчев ден в Мелбърн загатна приятелката на Гофен с кратко видео в социалните мрежи.

За жалост влюбените могат да бъдат навън, под парещото австралийско слънце за кратко, тъй като тенисистите не трябва да злоупотребяват с времето си извън хотелските стаи. Димитров и Гофен все пак са от щастливците, които могат да живеят заедно с половинките си.

Григор и Лолита Османова официализираха връзката си в края на 2020 г. Красавицата седеше в ложата на родния тенисист във Виена по време на последния му турнир за миналата година. Месец по-късно те публикуваха обща снимка в социалните мрежи.

btvnovinite.bg

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти