Босът на Интер с важно обръщение

Босът на Интер с важно обръщение

Президентът на Интер Стивън Жанг заяви, че медийните публикации, че се готви продажба на клуба, не отговарят на истината. В кратко съобщение, публикувано на официалния сайт на Интер, той нарича тези информации "фалшиви твърдения" и подчертава, че те са "напълно безпочвени". От 2016 година насам Интер е собственост на компанията "Сунин", управлявана от китайското семейство Жанг.


По-рано днес "Кориере дело Спорт" написа, че заради икономическите ограничения, наложени от китайското правителство, "Сунин" не може да се позволи да инвестира големи суми в отбора, който е на второ място във временното класиране в Серия "А", заради което инвестиционната банка на Ротшилд дори е получила мандат за търсене на нов купувач на клуба.

“По повод разпространените по-рано днес слухове - и по-конкретно за възможността Интер да бъде продаден - президентът Стивън Жанг категорично отрича тези фалшиви твърдения и подчертава, че те са напълно безпочвени”, гласи обръщението.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички