Гонзо: Бруно вече е затворена страница

Гонзо: Бруно вече е затворена страница

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов, коментира раздялата на Бруно Акрапович със "смърфовете".

"Бруно вече е затворена страница в Локомотив Пловдив. Той вече е треньор на ЦСКА. Какво да коментирам? Той ще остане в историята на клуба. Спечели две купи на България, една Суперкупа на България. Това са факти, които никой не може да оспори, а и няма право да оспори", заяви Гонзо пред "Блиц".

"Ще бъда откровен с вас. Аз съм във футбола вече повече от 35 години - от дете, юноша, до мъжкия футбол, после треньорство, директорски пост. Видял съм какво ли не. Виждал съм как треньори с петгодишни договори бързо си тръгват. Така че - мен нищо не ме учудва. В българския футбол, честно казано, нищо, ама нищо вече не може да ме шокира. Всеки си гледа своето. Ето, Акрапович иска да се развива, той е професионалист, търси по-високо стъпало. Но наистина няма какво да коментирам повече."
"Дали има горчивина у мен, дали няма, какво значение има, след като Бруно е новият треньор на ЦСКА. Аз си гледам своя клуб, гледам си родния клуб, където в момента работя. Имаме си нов треньор и това е Александър Тунчев, а помощници ще му бъдат Георги Илиев и Йордан Юруков. В щаба остава и треньорът на вратарите Стоян Колев."
"Аз? Защо да се връщам? Тунчев има опит, доби го като помощник-треньор на Бруно Акрапович. Никой не е казал, че временно. Напротив. Тунчев има потенциал, който трябва да развие", допълни босът.
"Диниш има договор с нас до края на сезона. Локо е преминавал през далеч, далеч по-големи препяствия. Преодолявал ги е успешно. Всичко ще е наред. Нека имат вяра в Тунчев и помощниците му и ги подкрепят. Светът на "Лаута" няма да свърши с напускането на Акрапович. Нека феновете гледат по-оптимистично", завърши Иванов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти