Рони О'Съливан спечели мач с розов лак, направи любопитни изказвания след него

Рони О'Съливан спечели мач с розов лак, направи любопитни изказвания след него
Рони О'Съливан осъществи обрат от 0:2 до 4:2 в първия кръг на English Open срещу малко познатия французин Брайън Очойски. Ракетата обаче сподели, че не е много въодушевен от преживяването край зеленото сукно. Съдийка на този двубой беше българката Десислава Божилова.

Ето какво сподели Рони след срещата в студиото на:

"Този мач беше между един много добър покер играч и един много слаб покер играч. Напълно непредсказуем съперник, не само защото е непознат, а защото играеше така, че изобщо не знаех какво ще последва. Атакуваше отвсякъде и когато му се получаваше, ме наказваше задето съм изиграл правилните удари в конкретните ситуации.

Изобщо не ми доставя удоволствие да играя с такъв тип играчи, затова в един момент реших, че няма да играя правилните удари и ще опитам да се позабавлявам с неговия начин. Почнах да блъскам малко повече топките и да се надявам на по-добър резултат, един вид играх неговата игра, просто с повече успеваемост.
Не ми се играе срещу такива състезатели, защото не знаеш какво да очакваш от тях. Обичам да играя срещу такива като Селби и Хигинс, защото там знаеш кой е правилният удар, знаеш, че и те ще последват с най-правилния удар и ще се опитате да се поставите в капан.

Какво означава за мен да играя в English Open сега? Очевидно големите турнири са в Китай, защото там са най-големите наградни фондове. Трябва да спечелиш три турнира в Обединеното кралство, за да стигнеш до парите на един китайски. Но сега нямаме такива в календара, затова приемам това събитие като добър начин за тренировка в състезателна обстановка.

Подкрепих кампания за борба с рака на гърдата. Един мой приятел ме помоли да си направя снимка с розови нокти, но аз предложих да си лакирам и двете ръце и да изиграя един мач. Сега вече мисля, че ще изиграя целия турнир с тях", сподели Рони.

Още от Снукър

Виж всички