Левски продава по 160 карти на час, фен се похвали с "диамантена" за 10 бона

Левски продава по 160 карти на час, фен се похвали с "диамантена" за 10 бона

Левски продаде 2 700 членски карти за първите 17 часа от кампанията, стартирала в сряда вечерта в 19:14, което прави средно по около 158 карти на час, сочи сайтът за "преброяване на левскарите". Една от тези карти е от "диамантена" и се продава за 10 000 лева, а нейният поръчител Петър Петров се похвали за това във "Фейсбук".

34 Левски стартира кампанията си за членски карти
Ако продажбата на карти може да бъде изравнена със "сребърния клас", то клубът би трябвало да бъде на печалба с около 200 хиляди лева за по-малко от едно денонощие. Още по време на пресконференцията вчера изпълнителният директор Павел Колев каза, че картите са валидни до 31 декември 2021, а от следващото лято ще започне кампания по подновяването им.
Както самият той обясни, голяма част от западноевропейските футболни клубове смятат и членските карти при формирането на сезонните си бюджети. "Сините" фенове се мобилизираха масово за втори път през тази година, като в първия случай събраха доста над 2 милиона лева само от дарения.
34 Левски стартира кампанията си за членски карти
Популярни фенове и страници във Фейсбук призовават и сега за масово закупуване на карти, а вчера мажоритарният собственик Наско Сираков нарече инициативата "преброяване на левскарите" в България и по целия свят.
Някои фейсбук страници дори направиха игра с възнаграждение членска карта при споделяне на публикацията с реклама на кампанията. "100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят" дарява семейна/златна карта на стойност 200 лева:
34 Левски стартира кампанията си за членски карти
"Левскари, помогнете ни да помогнем заедно на Левски в популяризирането на кампанията за членските карти, като заедно с това може да спечелите и една Златна/Семейна карта на стойност 200лв., дарена от нашата страница. Тези от вас, които вече са закупили или възнамеряват сами да си закупят карта, не е срамно също да се включат. Напротив, ще бъдете от съществена помощ. Ако спечелите, ще подарите картата на друг ваш познат левскар или на такъв в нужда. Единствената цел и амбиция е кампанията да получи максимално широк отзвук. С вашето споделяне, което не ви коства усилия, може да мотивирате още един левскар да се включи и да закупи своята членска карта в Левски".
Всеки може да стане член на 106-годишния столичен гранд с покупка на карта на адрес: https://membership.levski.bg/. Картите ще бъдат налични в клубния магазин от събота, а поръчките за момента са само онлайн.

Категории на картите:

* масови
- БРОНЗОВА - 19.14 лева - Съдържа артикули и 10 процента отстъпка на билети, абонаментни карти и музей;
- СРЕБЪРНА - 72 лева - Съдържа артикули, 15 процента намаление на билети и карти, 5 процента в магазина и кетъргинга на стадиона и 25 процента в музея;
- ЗЛАТНА - 200 лева - артикули, 25 процента за билети, 20 за карти, 10 за магазин, 50 за музей и 10 за кетъринг;
- СЕМЕЙНА - 200 лева - артикули, 1 безплатен билет за домакинство на полусезон и 1 безплатно посещение на музея
* луксозни
- ПЛАТИНЕНА - 1914 лева - Съдържа артикули, достъп до ВИП ложата, 20 процента във фен магазина, безплатен достъп до музея, безплатен кетъринг, аниматор за деца по време на мач и всичко от "златния пакет";
- ДИАМАНТЕНА - 10,000 лева - Съдържа безплатен достъп до президентската ложа за целия сезон, вечеря с ръководството на клуба, участие в една тренировка, 30 процента във фен магазина, достъп до съблекалнята по веднъж на полусезон, персонална беседа в музея с председателя на "Сини сърца" Илия Христов и всичко от "платинения пакет".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички