Ясен е часът на първия мач на Григор Димитров в Ню Йорк

Ясен е часът на първия мач на Григор Димитров в Ню Йорк
Григор Димитров се завръща на корта за първия си мач в професионалния тур след паузата, а битката му срещу Юго Умбер на Western & Southern Open е насрочена като трета в програмата на корт №10 в неделя.
Григор Димитров тренира и с футболна топка (видео)
Григор Димитров тренира и с футболна топка (видео)
Григор Димитров ще играе в неделя
Григор Димитров ще играе в неделя

Българинът и французинът излизат след края на мача между американците Макензи Макдоналд и Маркос Жирон. Той е втори двубой за деня на този корт след Ребека Петерсон – Елизе Мертенс. Първата среща започва в 11:00 ч. местно време, тоест – 18:00 ч. българско. Това означава, че ще видим Димитров в действие около 21:30-22:00 часа.

При успех Григор ще се изправи срещу Мартон Фучович или Норберт Гомбос. Шампионът в надпреварата от 2017 попадна в последната четвърт на схемата.

При евентуална победа във втори кръг 14-ият в схемата Димитров ще се бори за място на 1/4-финалите най-вероятно срещу втория поставен Доминик Тийм. В горната част на тази четвъртина пък фигурира името на петия поставен Александър Зверев. Тук са още Анди Мъри и Андрей Рубльов.

В неделя ни очакват още битките Кевин Андерсън – Стефанос Циципас, Борна Чорич – Давид Гофен, Слоун Стивънс – Каролин Гарсия и други.

Корт №10 (начало в 18:00 ч.):
1. Ребека Петерсон – Елизе Мертенс
2. Макензи Макдоналд – Маркос Жирон
3. Григор Димитров – Юго Умбер
4. Джей Джей Уолф – Ришар Гаске

Вижте програмата ТУК!

Още от Тенис

Виж всички