Почетино: Сега не бих казал, че по-скоро ще се върна във фермата си преди да поема Барса

Почетино: Сега не бих казал, че по-скоро ще се върна във фермата си преди да поема Барса

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино се чувства по-мъдър и признава, че някои негови изказвания в миналото не са били достатъчно зрели. През 2018 година той сподели следното, запитан дали би водил тима на Барселона: "По-скоро бих се върнал във фермата си в Аржентина преди да поема Барса".

Сега, две години по-късно, специалистът призна, че е сгрешил с изказването си. "В Еспаньол направих име, но не съм арогантен и не ми харесват подобни изказвания. Сега не бих казал подобно нещо, защото в живота никога не се знае какво ще се случи", каза той пред El Pais.

"Тази година бях в Барселона и срещнах Бартомеу в един бар. Поздравихме се, защото децата ни учат в едно училище. Говорихме си пет минути. Това предизвика слух. Не искам да показвам неуважение към Барселона", сподели Почетино.

"Мисля, че аз и Брендън Роджърс сменихме малко мисленето в английския футбол. След това пристигането на Пеп циментира нещата. Сега доминира асоциативната игра и позиционният футбол. Вече го няма дебатът Меноти - Билардо", каза още наставникът, който е без работа от края на миналата година.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички