Лацио предлага нов договор на Индзаги

Лацио предлага нов договор на Индзаги

Шефовете на Лацио смятат да предложат нов договор на треньора Симоне Индзаги. Специалистът пое "Орлите" през 2016 година и настоящият му контракт е до лятото на 2021 година. Президентът Клаудио Лотито обаче е доволен от неговата работа и е готов да му предложи удължаване с още една година и увеличение на заплатата.

В момента Индзаги получава по 2 милиона евро на сезон, но ако се съгласи да преподпише, заплатата му ще стане 3 милиона евро на сезон. Новият договор ще е до 2022 година, но в него ще има опция за удължаването му с още една година.

Лацио доскоро бе основен конкурент на Ювентус за титлата, но след подновяването на шампионата в Серия "А" отборът изненадващо забоксува и се свлече до 4-ата позиция в класирането. Въпреки това "Орлите" на практика са сигурен участник в Шампионската лига през следващата кампания, което си остава сериозно постижение.

Индзаги е дал знак, че е готов да преподпише. Единственото условие на специалиста е, че той очаква клубът да покаже сериозни амбиции за бъдещето и да бъдат привлечени качествени футболисти, с които да продължи да бъде фактор в битката за Скудетото и в следващите години.


Още от Футбол свят

Виж всички