ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Пейдж Ванзант: Мислех, че с Дейна Уайт сме приятели

Пейдж Ванзант: Мислех, че с Дейна Уайт сме приятели

Състезателката в категория муха на UFC, Пейдж ВанЗант e разочарована от коментарите на Дейна Уайт. Миналия уикенд 26-годишната американка се завърна в клетката и загуби със събмишън в първия рунд от Аманда Рибас. Пейдж не спираше да говори, че трябва да получава повече пари и заради това ще стане свободен агент, за да тества пазара.

Това беше последна битка за нея в UFC и сега тя ще може да преговаря с други организации. В интервю пред медиите Дейна Уайт критикува Пейдж и сподели, че искала повече пари, а губи в първия рунд с приключване. Явно тези критики от Уайт са натъжили "12 Gauge", която коментира изказването на своя бивш шеф по следния начин:
"Просто исках да изживея този момент, защото не знам какво ще стане в бъдеще. Не знам дали от UFC ще ми предложат нов договор. Ще видим дали ще отида в друга организация. Това е битката, която UFC искаха. Те дават такива срещи на бойците, които имат 1 оставаща битка от своя договор. Те избират перфектния опонент от гледна точка на стиловете. Дадоха ми битка със състезателка, която държи рекорд 10-1 в ММА. Отсъствах дълго време от клетката заради контузиите. Дадоха ми възможно най-трудния съперник.
Рибас е много талантлива и ще е интересно до къде ще стигне. Жалко е това, което каза Дейна Уайт, защото мислех, че имаме добра връзка. Чувствах, че сме близки приятели и той можеше да ми пише или да се обади. Никога не съм говорила негативно за UFC. Искам да тествам пазара, но не защото съм недоволна от тях или от Дейна Уайт. Все още считам себе си за една от най-добрите. Знам, че ще стана шампион. Ще се бия още дълги години. Надявам се, че от UFC ще ме пуснат да тествам пазара, след като Дейна говори тези неща. Ако така се чувстват, то тогава нека ме пуснат."
Пейдж ще може да стане свободен агент след няколко месеца, след като изтече времето за преговори с UFC. Има вариант организацията да я пусне веднага и да се откажат от възможността да преговарят с нея. Вече стана ясно, че Bellator имат сериозен интерес към нея и вероятно тя ще се събере със своя съпруг при Скот Кокър.
mma.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти