Аръм: Джошуа и Пулев да се бият във влак!

Аръм: Джошуа и Пулев да се бият във влак!

Поредните ексцентрични идеи на мениджъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн, предизвикаха ироничен коментар от страна на mромоутъра на Кубрат Пулев - Боб Аръм. Легендарният агент директно атакува Хърн заради думите му, че дългоочакваният мач може да е в замък или на кораб.

Боят Джошуа - Пулев на кораб
Боят Джошуа - Пулев на кораб
“Може би ще предложи боят да е на кораб, самолет. Или във влак. А защо не на някоя совалка в открития космос!? Шегата настрана, това ще е голям мач и обещавам на феновете, че ги чакат изненади. Надявам се да не е без зрители, каквато и локация да се избере”, заяви Аръм.
“Еди има какви ли не идеи. Чух и за “Роял Албърт Хол” с 1000 отбрани ВИП гости. Боксът е емоционален спорт. Ние не знаем кога ще можем да направим мача, а какво остава - къде. Хърн говори много, в което няма нищо лошо, но всичко това са само приказки. Нищо не е 100% сигурно в този спорт.  Не казвам, че това ще се случи, но има добър шанс. Харесвам го като боксьор. Честно казано, Антъни ще е фаворит и ние знаем това. Но лично аз бих заложил голяма сума на Пулев. Аз няма да заложа, разбира се, но ако го направех, щях да избера Кубрат”, добави Аръм.

Още от Бойни спортове

Виж всички