Фен клуб Реал Мадрид България организира национална сбирка

Фен клуб Реал Мадрид България организира национална сбирка

Фен клуб Реал Мадрид България организира национална сбирка на 21/22 септември. В неделя (22 септември) ще се проведе и традиционният турнир за "Мадридиста", в който участие могат да вземат всички фенове на "белите". Вижте цялото съобщение от фен клуба на мадридистите в България:.

"Официален Фен Клуб Реал Мадрид - България кани всички свои членове, привърженици и симпатизанти на Реал Мадрид на ежегодната си Национална Сбирка. Събитието ще се състои на 21/22 септември, а повече подробности по програмата му може да намерите на Страницата ни във "Фейсбук" - https://www.facebook.com/fanclub.realmadrid.bulgaria.
В неделната утрин ще се проведе традиционният турнир "Мадридиста", който тази година ще бъде благотворителен и всеки един от нас може да помогне в набирането на средства за дарение на Домът за сираци "Св. Николай при манастир Св. Троица" в село Нови Хан.
Всеки желаещ да се присъедини към "бялото общество" в страната ни е добре дошъл и гарантираме, че ще остане доволен и емоционално "зареден"!".


"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти